It's All About ...

SEO Ondersteuning

Om het gebruikers zo ideaal mogelijk te maken tijdens het surfen op internet worden regelmatig nieuwe ontwikkelingen en verbeterpunten bekend gemaakt.

Sinds 1997 bestaat Google en worden instructies gegeven om websites te optimaliseren voor de beste gebruikerservaringen. Sommige updates gaan zo snel of zijn juist niet heel relevant dat het niet altijd bij te houden is.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimalisation ofwel Zoekmachine Optimalisatie.
Achter de schermen van je website horen de juiste codes te staan voor een goed resultaat binnen zoekmachines.

Wanneer deze niet of niet helemaal aan de laatste nieuwe punten voldoen zullen de organische zoekresultaten steeds minder worden. Dat wil zeggen dat je site niet meer binnen de 10 op de eerste pagina van bijvoorbeeld Google (marktaandeel 90% anno 2020) zal verschijnen.

Wat is SEO? It's All About Communication

💙 Zoekmachines willen de meeste optimale en meest passende sites aanbieden aan hun gebruikers. Bij goede instellingen klikt de bezoeker sneller naar je site door waardoor jij net die ene belangrijk verkoop kan doen.

Wat kan ik voor je betekenen?

Is jouw site nog visueel goed voor je website bezoeker? Maar voldoet achter de schermen niet meer aan de laatste nieuwe seo punten? Laat mij je helpen met het instellen van je website achter de schermen. Zo doe ik een SEO test, doe een zoekwoorden en zoektermen onderzoek en bekijk ik je concurrentie. Dit zijn cruciale punten die je niet links moet laten liggen. Met deze punten zorg jij voor organische zoekresultaten. Bezoekers waar jij niet voor hoeft te betalen, zoals wel het geval is met adverteren. Waarom dan niet snel aan de slag gaan?

💙 Ik geef je SEO tips and tricks om het zelf te implementeren.
Of... ik neem tijdelijk je site over om alles goed na te kijken en te optimaliseren. Ik neem minimaal 20 punten onder de loep! Deze ga ik checken en verbeteren. Staan bepaalde codes er nog niet in dan zet ik ze er in volgens de laatste nieuwe SEO trends.

Spannend om het uit handen te geven natuurlijk en dat begrijp ik. Daarom ontvang je bij een opdrachtbevestiging een overzichtje met wat ik wel en niet zal bekijken en toepassen. Aan de lay-out verander ik helemaal niets.

Wat is inbegrepen?

💙 SEO test,
💙 Zoekwoorden en zoektermen onderzoek,
💙 Concurrentie bekijken,
💙 Minimaal 20 codes checken en verbeteren,
💙 Staan de codes er niet in dan zet ik ze er in,
💙 Volledige rapportage met Before & After resultaten,
💙 Nu met tijdelijk 20% korting

Bekijk bij Portfolio welke sites ik beheer. De door mij beheerde websites hebben een gemiddelde score van 8,9 in SEO tests.

Meta tags en Open Graph Protocol

💙 Meta tags zijn een stukje SEO code die in de < head > achter de schermen van je website zouden moeten staan.
Wordpress zet de code er automatisch in, maar jij moet de metatags wel zelf invullen. Bij veel websites met een eigen CMS (Content Management System - ontwerp programma) die er uiterlijk wel goed uit zien, missen vaak nog innerlijk de informatie die van belang is voor zoekmachines. Zo worden meta tags als titel, description (omschrijving) en keywords (zoekwoorden) vaak niet of niet goed ingevuld.

Uitleg over Meta tags en Open Graph Protocol It's All About Communication

Doe enkele keren per jaar een zoekwoorden onderzoek om up-to-date te blijven. Daar zijn diverse hulpprogramma's voor.

💙 Open Graph Protocol is door Facebook ontwikkeld. Wanneer deze code goed ingevuld is wordt bij het delen van je pagina bijvoorbeeld de titel, omschrijving en afbeelding automatisch aan je URL link gegeven. Facebook gebruikers zien direct waar de link over gaat en worden zo sneller aangetrokken om door te klikken.

Canonical

💙 Met een Canonical tag wordt aangegeven dat het een unieke pagina binnen je website betreft. Google bestraft als het ware dubbele teksten; ‘duplicate-content’ met een lagere plaatsing.

Om kopieer gedrag te voorkomen dient er een canonical code in de < head > achter de schermen van je website gezet te worden. Het is echter niet 100% waterdicht, want soms wordt de index pagina gezien als een aparte pagina als je home pagina. De pagina waar je meestal op binnenkomt als je een site bezoekt.

SEO teksten schrijven

De zoekwoorden die in je meta tags staan dienen terug te komen in je website tekst. Een vlot leesbare tekst dient niet overdreven te worden met veel keren de woorden die je gebruikt. Maar woorden die een redelijk aantal keer terugkomen, worden als belangrijk gezien door de zoekmachines.

Vroeger was hoe meer het zoekwoord gebruikt wordt, hoe beter. Nu wordt het gezien als spam.
Laat mij je dan helpen! Ik schrijf of verbeter je tekst die wordt opgepakt door de zoekmachines.

Bel of mail mij met vragen

Mail ilse@itsallaboutcommunication.nl of Contact met It's All About Communication 0186-694555.
Aarzel niet om contact met mij op te nemen! Volg me op Social Media en DM, leuk!

Laat mij je SEO teksten schrijven It's All About Communication

Snelheid

💙 Een snelheidstest geeft inzicht in hoe snel de informatie en foto's op het apparaat van de lezer geladen wordt. Bijvoorbeeld laden van afbeeldingen, server response, staan er onnodige scripts, is de CSS compressed.
De snelheidstest geeft diverse tips over wat verbeterd kan worden.

Deze pagina heeft een snelheid van 94%.

Uitleg over website snelheid It's All About Communication

Marketing termen

Wat betekenen de woorden in de afbeelding?
>>> Lees het blog waarin ik op een makkelijke manier probeer uit de leggen wat de volgende woorden betekenen.
Relationships, Content, Contentmarketing, Social Media, SEO en Website Blog.

>>> Lees ook: Wat herinner jij van de Internetbubble?

Blog over Marketingtermen It's All About Communication

Schrijf je in voor tips en tricks

Volg me

Facebook logo Twitter logo LinkedIn Google Bedrijf Pinterest logo Instagram logo You Tube logo

Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Fun & Party Match / 2021