It's All About ...

Portfolio

Hieronder lees je enkele projecten waar ik aan gewerkt heb.

Travel-and-Sleep.com

De hobby-eigenaar heb ik diverse tips and tricks gegeven. Samen met hem hebben we de SEO punten achter de schermen onder handen genomen, wat nu resulteert tot de Top 3 binnen de Google resultaten.

Hierdoor ontvangt de eigenaar met zijn 'affliate'-website een leuk zakcentje naast zijn gewone baan. De teksten en lay-out zijn van zijn hand.

Portfolio van It's All About Communication

Promotie Halloween Feest

Voor een groot Halloween feest heb ik met Entertainmentbureau Fun & Party Match niet alleen de volledige decoratie en typetjes mogen verzorgen, maar ook alle promotie en communicatie. Van 'save-the-date', uitnodigingen tot affiches ontwerp. Na afloop nam ik ook het evaluatie proces op mij.

Websites waar ik aan gewerkt heb:

PHP programmeren en teksten schrijven in CMS (Content Management System)
www.funenpartymatch.nl - Entertainmentbureau waar deze site onder valt.
www.hospitalityladies.nl - Hospitality Ladies & Management levert service gerichte dames. Eventmanagers, PA, Organisatie of Productie assistenten en Hostesses. Hard werkende professionals met allemaal een horeca en evenementen achtergrond.
www.sintentertainment.nl - Sinterklaas & Pieten huren, kindershows en attracties.
www.kerstentertainment.nl - Alles voor uw Kerst en Winter evenementen.
www.kindercocktailbar.nl - Heerlijke vers fruit cocktails vanuit een tropische rieten bar.
www.tropicalcocktailbar.nl - Dé volwassen variant van de vers fruit cocktail bar.
www.looppoppen.nl - Bekende TV Helden & Looppoppen voor kinder evenementen.

Persbericht en promotie affiche

Enkele voorbeelden:

Werkendam

Voor een speciale feestdag voor bedrijventerrein Land van Heusden en Altena in Werkendam, Noord-Brabant, heb ik meegeschreven aan het persbericht en de affiches die huis-aan-huis verspreid werden. De posters voor de A1 stoepborden werden ook door mij van input voorzien.

De opkomst van de feestdag was enorm. Bedrijven konden prima hun diensten en producten tonen, soms moest men even later terugkomen omdat het gewoonweg te druk was.

Drag Queen Miss Rose Murphy

Persberichten van haar optreden tijdens Roze Zaterdag in Irish Pub in Eibergen staan nog online. Een deel ervan is door mij aangeleverd. Persbericht 1. Persbericht 2.

Social Media Promotie en tekst Historische Doe Dag

Voor Geheugen van Zeist en Slot Zeist verzorg ik al enkele jaren entertainment inclusief de promotie op Social Media. In 2019 konden kinderen meedoen aan een speurtocht waarvoor ik de tekst heb geschreven voor de Besteksmid.

Met alle achtergrond informatie over de Oude Ambacht en de geschiedenis uit Zeist zelf, konden kinderen bij hem de nodige informatie verzamelen om verder te kunnen met de speurtocht.

Portfolio van It's All About Communication

Promotie Gouda Kaasmarkt

Ieder jaar verzorgt Oud Hollands Entertainment de Oude Ambachten voor de Gouda Kaasmarkt, tijdens het seizoen april tot en met augustus. Daarvoor zorg ik voor de secundaire promotie op Social Media. Helaas is er dit jaar geen Kaasmarkt door de Corona maatregelen. In 2021 hopen we het evenement weer op te pakken.

Social Media Promotie East Nomads

East Nomads heeft in seizoen 2020 een pop-up camping opgezet. Zij verzorgen luxe vakanties in het oosten van het land. Een klein onderdeel is de kinderthema week met minishows van Woezel & Pip, Dora en Diego en Sesamstraat, in september 2020.

Hiervoor heb ik secundaire promotie op social media gedaan. Met secundaire bedoel ik aanvullend op hun eigen promotie.
Ik heb een heel kort blogje geschreven. Berichten geplaatst op verschillende pagina's op Facebook en Twitter accounts. Via Instagram heb ik bloggers benaderd om ook over hen te schrijven.

Sesamstraat Minishow - Promotie voor East Nomads pop-up camping

75 jaar na de 2e Wereld Oorlog bevrijding … versus … nu met Corona

Door diverse mensen werd mij, als Oud Hollands Entertainment expert, gevraagd een blog te schrijven over de 75 Jaar Bevrijding versus de situatie nu met Corona. Op dat blog lees je mijn inzicht. Over de oorlogsjaren, de hongerwinter, de wederopbouw in de jaren 40 en 50 de vergelijking met nu over andere het hamsteren in 2020.

Schrijf je in voor tips en tricks

Volg me

Facebook logo Twitter logo LinkedIn Google Bedrijf Pinterest logo Instagram logo You Tube logo

Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Fun & Party Match / 2020