It's All About ...

Over mij

Hi, ik ben Ilse

Men noemt mij "...creatief, professioneel, loyaal en een moderne vrouw met intelligentie."
Ik ben geen bekende blogger.

Op deze site spreek ik jouw als lezer met 'je' aan, om alle informatie lekker makkelijk en vlot te kunnen lezen.

Als gevolg van de Corona maatregelen is mijn werk als eventmanager en entertainmentbureau eigenaresse nu vrijwel stil komen te liggen.

Daar sta ik achter de schermen en zorg dat de artiest in de schijnwerpers staat.
Zet ik jou nu in de schijnwerpers?

Mail ilse@itsallaboutcommunication.nl of Contact met It's All About Communication 0186-694555.

Ilse van It's All About Communication

Creatief

Van nature ben ik een creatief persoon en ben ik bij mijzelf ten raden gegaan wat nu en gaan omdenken.

Door de maatregelen 'werk zo veel mogelijk vanuit huis' zijn er weinig locatie werkzaamheden meer voor mij en mijn medewerkers en artiesten.

Nu wil ik mij met deze website nog meer focussen op online dan ik reeds deed. Ik ben er ook goed in en vind het erg leuk om te doen. Misschien ben ik wel een computer-nerd. 😄

Ik ben leergierig en heb daarom toch de Google Cursus Online Marketing gedaan. Ik vloog er zo doorheen en heb het certificaat in no-time gehaald. Los daarvan heb ik NIMA marketing tijdens mijn opleiding gehad.

Google gecertificeerd Online Marketing © www.itsallaboutcommunication.nl

Studie

De werkzaamheden die hier op deze website vermeld staan doe ik eigenlijk al sinds de jaren '90. Ik studeerde Hospitality & Communication Management inclusief NIMA A in Rotterdam.
Mijn interesse in dit vakgebied heb ik daarna doorlopend op peil gehouden door cursussen, workshops en webinars te bezoeken, vele boeken te lezen en te Googlen. Ik ben nu ook Google Gecertificeerd in Online Marketing.

Op deze site staan mijn diensten die ik dus al jaren doe, maar deed vanuit Fun & Party Match. Nu ben ik beschikbaar voor iedere business ondernemer die op een of andere manier hulp nodig heeft op het gebied van Bloggen, SEO, Social Media, Promotie en Communicatie.

Tijdens een rondje met mijn hondje komen er idee├źn op die ik kan verwerken in blogs en teksten.
Vlak voor het slapen gaan schieten mij vaak ook weer onderwerpen of vragen naar boven. Ik schrijf ze dan meteen op zodat ik op een later moment er goed mee aan de slag kan.

Ilse van It's All About Communication

Projecten

Tijdens mijn studie deed ik ook modellenwerk, hostess en eventproducer stages bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Feijenoord, World on Ice, BNN, Heineken en Ordina Tennistoernooien, het 'Circus' klantenevenement van Eneco, Benefietconcert van José Carreras en zat in het Den Haag Promotieteam.
Ik heb vele jaren als Floormanager, Supervisor en Customer Service Manager gewerkt tijdens grote nationale beurzen, zoals ISE en PLMA.

Als eindstage werkte ik bij een gerenommeerd evenementenbureau waar ik eindverantwoordelijk was voor alle facetten van een groot evenement. En los daarvan binnen het bedrijf verantwoordelijk voor de marketing, public relations en sales.
Sinds januari 2005 bestaat Fun & Party Match met daaronder vele websites, waaronder deze.

Met vriendelijke groet,

Ilse Spruit

It's All About Communication

Mail ilse@itsallaboutcommunication.nl of bel 0186-694555.

Ilse van It's All About Communication

Volg me op Instagram

Overige Social Media accounts

Facebook logo Twitter logo LinkedIn Google Bedrijf Skype logo Pinterest logo Instagram logo

Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Fun & Party Match / 2020